Mexicansk i mini taco tubs



Jeg elsker mexikansk...man kan variere det i det uendelige, man kan få masser af grøntsager pakket godt ind i krydderier og det stærke touch er bare lige mig.









Opskrift:

Kød til tubs:
300-400 gram kylling
Et bundt forårsløg hakket i små stykker
3 fed hvidløg
Taco krydderi
en kop vand
en rød peber skåret i små stykker.

Kyllingen renses og steges med finthakket hvidløg. Hakket forårsløg tilsættes. Kylling steges til den er gennemstegt. Tilføj taco krydderi og lad det først stege lidt inden en stor kop vand tilsættes. Mens vandet koges ind, laves guacamolen.
Når retten er færdig tilføjes en hel peberfrugt som er skåret i små stykker. Ved at det er en frisk peberfrugt kommer retten til at knase lidt og virker frisk.

Guacamole:
3 avocadoer
3 fed hvidløg
saft af en halv citron
en tomat i hakket småt
et par spiseske cremefraiche
salt
peber

Stene fjernes i avocadoerne og hvidløg hakkes fint og puttes i en skål, os advocadoerne med en gaffel. Hæld saften af en halv citron over for at avocadoen ikke bliver brunlig.
Tilføj en tomat skåret i små stykker samt lidt cremefraiche. Smag til med salg og peber.

Salat og tomater

Salsa

Taco tubs eller tortillas

Kommentarer