Squash pandekager


Squash pandekager uhmmmmm...

Havde købt to squash forleden og tænkte, hvad skal jeg bruge dem til og så blev det disse skønne squashpandekager eller squash blinis, hvis man vil.

Man kan jo variere det i det uendelige, spise det med lidt tomat og kapers og en god dressing som jeg gjorde i går aftes, eller med dressing og rejer, som jeg gjorde til morgen :)


Ingredienser:

650 gr. squash Ca. 2 store squash
1 tsk. salt
2 æg
100 gr. hvedemel
Revet parmasanost
2-3 spsk. havregryn
2 spsk. frisk finthakket dild
En knivspids cayennepeber
Frisk revet muskatnød
1/2 tsk. salt
olivenolie
Peber
2 dl youhurt natural
1 håndfuld oregano eller koriander
Salt og peber

Tilberedelse:
Riv squashen og drys lidt salt over. Lad det trække i 10 min. Salten får væden til at trække ud.
Kram squashen og få det meste væde ud.

Bland alle andre ingredienser med den revne squash og steg dem på panden til de er gyldne.




Som aftensmad i går aftes:


Eller til morgenmad...mums



Kommentarer