Tortillas smækfyldt med spinat og ost - tilbehør til hvad som helst

 



Opskrift på grillede tortillas med spinat og ost:

En pakke tortillas - store 6 stks.
En pose spinat
En pose revet ost - eller endnu bedre - riv den selv.

Du kan vælge at grille den på grillen eller i ovnen:

Simpelt.
Vask spinaten og fordel den på de 3 tortillas
Put ost over
Læg de resteende tre totillas over

Varm i ovn ved 200 grader ca. 15 min ved opvarmet ovn.

Eller grill dem hvis det passer bedre i din hverdag.

Skær ud med pizzakniv i 6 stykker på et spækbræt og klar til servering.

Vi griller og spiser gerne alt for meget kød....jo jo...sådan er det jo og jeg har aldrig været den med den løftede pegefinger, så længe man husker på Alt Med Måde!!!

Jeg selv prøver så vidt muligt at undgår oksekød pga det er skidt for klimaet og for hjertet og holder mig til kylling og svinekød.

Men opskriften er en god måde at smugle en masse spinat ind (Indholdet af antioxidanter i de grønne blade er tårnhøjt. Antioxidanter forhindrer LDL-kolesterolet i at sætte sig fast i dine karvægge og skade dit kredsløb. Samtidig er der kommet stigende fokus på spinats indhold af naturligt nitrat og nitrit. Stofferne har vist sig at beskytte kroppen mod kredsløbssygdomme. Spinat er også både yderst kaloriefattigt og blodsukkervenligt og bremser i den forbindelse, at der sætter sig fedt fast rundt om din mave) 

Børn, unge, gamle og alle os andre er ret vilde med dem!

Kommentarer