Celebrating women in Health and Fitness med Akin Asia


Deltog i aftes i en diskussion om Health og Fittness i Bangkok med Akin Asia, hvor der var foredragsholdere fra hele branchen: en en praktiserende læge , en fitnessinstruktør fra Guavapass, coach fra Glow and Grow,  en kostvejleder fra Dressed Thailand som er en sundhedskæde  Bangkok,  og en coach i mindfulness.

Interessant at se perspektivet fra en anden vinkel end dansk, men det giver mig også en forståelse af, hvor langt vi er i sundheds aspektet i Danmark. Som et eksempel kan jeg nævne, at selvom mange tror, at thailandske retter er sunde, så er sandheden faktisk, at de ofte er fyldt med sukker for at give smag.

Thaierne har en sød tand om nogen og det er svært at få en shake eller en iskaffe uden den er fyldt med sukker og selv noget der til forveksling ligner et pølsehorn ( ikke fordi det er sundt, men vestrelændisk) så smager det også af sukker.

Derfor er en kæde som Dressed Thailand et godt tiltag, hvor deres menuer går på smoothies og salater, men også sandwiches, hvad der jo i vores øjne ikke er specielt sundt.


 







Maden var leveret fra Dressed Thailand

Kommentarer