Ingefærshot med gurkemeje
Havde jeg vidst det var så simpelt, så havde jeg nok lavet min egen ingefærshots for længe siden.
Lavede disse to flasker en aften, selve forarbejdet tog en 20 min og så stod det og kogte en lille time, hvorefter jeg kunne, da det var lunkent, si det og hælde det på et par skoldede flasker.
Ingefærshots med gurkemeje
Ingredienser
150 g økologisk frisk ingefær
60 g økologisk frisk gurkemeje
3 økologiske citroner
2-3 æbler
1 L vand
Skær ingefær, gurkemeje, citroner og æbler i tynde skiver, jeg vil anbefale dit at tage en handske på den hånd, som skal holde gurkemejen, idet det farver helt vildt og kan ikke gå af.
Hæld alle ingredienserne i en gryde med vand
Lad blandingen koge i ca. 50 minutter.
Opbevares på køl i ca. 7 dage.
150 g økologisk frisk ingefær
60 g økologisk frisk gurkemeje
3 økologiske citroner
2-3 æbler
1 L vand
Skær ingefær, gurkemeje, citroner og æbler i tynde skiver, jeg vil anbefale dit at tage en handske på den hånd, som skal holde gurkemejen, idet det farver helt vildt og kan ikke gå af.
Hæld alle ingredienserne i en gryde med vand
Lad blandingen koge i ca. 50 minutter.
Opbevares på køl i ca. 7 dage.
Kommentarer
Send en kommentar