Blomkål & Quinoa Fritter


Hvad har du brug for til disse frittere?
 Blomkål – 200 gram 
 Boghvedemel - 250 gram
 Quinoa  – 250 gram kogt quinoa 
 Græsk Yoghurt – 2 spiseske
 Tørrede persille - 1 teske
 Stødt gurkemeje - 1/4 skefuld
 Rød chili pulver/ Cayenne peper- 1 spiseske
 Hvidløgspulver - 1.5 spiseske
 Grøn chilli ( valgfrit) - 1 fint hakket
 Gratineret ost - 50 gram 
 Vand - 100 ml 
 Koriander blade – 1 skefuld hakket groft
 Salt for smag 
 Olivenoile - 2 teske
 Smør – 1 skefuld til stening
Sådan laver du fritterne !!
Vask blomkålen godt og kog det så det kan moses. Mos det dernæst gennem et viskestykke for at tage alt væden ud. 
Bland blomkålen med alle krydderierne og olivenolien. Bland det godt og tilsæt boghvedemelen, den kogte quinoa og den græske youhurt. Rør det godt så det har en god konstistens.
cauliflour fritters, eggless, Mumbai 2 Melbourne, recipes
Tilføj tilsidst salen og koriander bladene og den hakkede ost. Begynd med det samme da salten vil lave væde som kan given dejen mere løs form. 
Tag en skefuld af dejen og på det på en pande som har fået en klat smør. Steg dem gyldne på begge siden og læg dem på køkkenrulle hvis nødvendgt. Blandingen giver ca 12 små frittere.
cauliflour fritters, eggless, Mumbai 2 Melbourne, recipes
Så er de klar. 
Server dem med friske tomater og løg salsa eller med lidt græsk youhurt .
Et dejligt kødløst måltid, som er sundt og rigt på protein.
cauliflour fritters, eggless, Mumbai 2 Melbourne, recipes

Kommentarer