Majsfritter med avocado smash og stegte champignoner
Majsfritter med avocdo smash og stegte champignoner
Ingridienser :- 2 æg
- en dåse majs - eller brug frisk majs, hvis det er sæson.
- 250 gram mel/økologisk/majsmel - hvad der passer dig
- Mozzarella ost – 50 gram revet
- Løg - 1 lille fint hakket
- Chilipulver - hvis børnevenlig brug peber istedet for
- Koriander – 50 gram fint hakket
- Mælk - 2 dl
- Vand – kun hvis du føler den skal fortyndes
- Salt for smag
- 1 Avocado
- Creme fraiche – 3 spiseske
- Mint blade- 7-8 blade fint hakket
- Olivenolie l- 3-4 skefulde til stegning
- Brune champignoner – 200 gram skåret i skiver
- Smør til stegning
- 2 fint hakkede fed hvidløg
- Peber
- Soya
- Dræn dåsen fra væske og vask dem. Tag en skål og tilsæt mel og majs.
- Hak løg og tilsæt det med de to æg. Tilføj koriander, salt, chilier og de finthakkede hvidløg
- Tilføj den revne ost og bland det sammen. Tilsæt mælk, lidt af gangen .
- Halver avocadoen og fjern kernen. Brug en ske til at få kødet ud af skalden. Mos det med en ske.
- Tilsæt Mint blade, lidt salt og creme fraichen og bland det godt. Så er den klar.
- Ta en pande og tilsæt smør og lad det smelte. Tilsæt hvidløget sammen med peber.
- Tilføj de skivede champingnoner. Lad dem stege godt igennem.
- Tilføj tilsidst lidt soja.
- I samme pande tilføjer du lidt olie og når det er varmet godt op, tilføjes en skefuld af dejen.
- Steg fritten på begge sider, så de bliver fine brune
- Steg resten af dejen på samme måde.
- Jeg fik 12 fritter ud af portionen
Kommentarer
Send en kommentar