Majsfritter med avocado smash og stegte champignoner

Majsfritter med avocdo smash og stegte champignoner
Ingridienser :
  • 2 æg 
  • en dåse majs - eller brug frisk majs, hvis det er sæson. 
  • 250 gram mel/økologisk/majsmel - hvad der passer dig
  • Mozzarella ost – 50 gram revet
  • Løg - 1 lille fint hakket
  • Chilipulver - hvis børnevenlig brug peber istedet for 
  • Koriander – 50 gram fint hakket
  • Mælk - 2 dl
  • Vand  – kun hvis du føler den skal fortyndes
  • Salt for smag
  • 1 Avocado 
  • Creme fraiche  – 3 spiseske
  • Mint  blade- 7-8 blade fint hakket
  • Olivenolie l- 3-4 skefulde til stegning
  • Brune champignoner – 200 gram skåret i skiver
  • Smør til stegning
  • 2 fint hakkede fed hvidløg
  • Peber
  • Soya
Corn Fritters with Avocado Cream and Buttery Tarragon Mushrooms
  • Dræn dåsen fra væske og vask dem. Tag en skål og tilsæt mel og majs.
  • Hak løg og tilsæt det med de to æg. Tilføj koriander, salt, chilier og de finthakkede hvidløg
  • Tilføj den revne ost og bland det sammen. Tilsæt mælk, lidt af gangen .

Corn Fritters with Avocado Cream and Buttery Tarragon Mushrooms
  •  Halver avocadoen og fjern kernen. Brug en ske til at få kødet ud af skalden. Mos det med en ske.
  • Tilsæt Mint blade, lidt salt og creme fraichen og bland det godt. Så er den klar.
8368741_orig
  • Ta en pande og tilsæt smør og lad det smelte. Tilsæt hvidløget sammen med peber.
  • Tilføj de skivede champingnoner. Lad dem stege godt igennem.
  • Tilføj tilsidst lidt soja.
Corn Fritters with Avocado Cream and Buttery Tarragon Mushrooms
  • I samme pande tilføjer du lidt olie og når det er varmet godt op, tilføjes en skefuld af dejen. 
  • Steg fritten på begge sider, så de bliver fine brune 
  • Steg resten af dejen på samme måde.
  • Jeg fik 12 fritter ud af portionen
God fornøjelse med dine skønne majfrittere .

Corn Fritters with Avocado Cream and Buttery Tarragon Mushrooms

Kommentarer